Hoeveel kosten Franse Bulldogs?

Het komt zelden voor dat we iemand tegenkomen die niet van honden houdt, ongeacht van welk ras dan ook. Honden zijn de beste vriend van de mens en ze bestaan ​​al heel lang. Sinds de tijd dat ze zijn geëvolueerd vanuit hun wolfsoorsprong, zijn honden thuis een constant huisdier geweest. Het zijn welgemanierde huisdieren die leven op voedsel en liefde. Dat is alles wat ze nodig hebben van hun menselijke ouders. Van de variëteit aan hondenrassen is er een die opvalt. Het staat bekend onder de naam Franse bulldog, maar gaat onder ook de naam Frenchie.Frenchies zijn een heel populair hondenras en de reden dat jij dit artikel leest is waarschijnlijk omdat jij er mogelijk ook een in de leven wilt halen.Een belangrijke vraag die nu natuurlijk opdoemt is: Hoe duur zijn Franse bulldogs?Franse bulldogs kunnen tussen de €500,- en €8000,- kosten, afhankelijk van factoren als locatie, kleur, fokker en ouders.

Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.

Levensduur

De Franse bulldogs hebben een levensduur van circa 8 tot 10 jaar. Ze zijn woest, minder harig, klein en schattig. Alles aan hen lijkt de aandacht te trekken. Net als wanneer ze blaffen, is het als een luide grom afkomstig van een klein lichaam dat ze schattig maakt. Het leukste voor mensen is om met ze te knuffelen als ze boos zijn. Hoe meer je knuffelt, hoe meer ze geïrriteerd raken. Nou, het knuffelen werkt tenminste voor één kant, zo niet voor beide. De Franse bulldogs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, goudbruin, grijs, crème en soms een mix van twee van deze kleuren vanwege kruisingen.

Wist je dat…

Wist je dat de Frenchies over het geheel genomen het resultaat zijn van kruising? In de jaren 1800 werden de voorouders van de Franse bulldog geïmporteerd uit Engeland en de lokale rattenvangers uit Parijs, Frankrijk. Ze werden gefokt en als resultaat gaven ze de wereld de schattigste hond, de Frenchies. Vandaar de naam, die is aangepast van hun oorspronkelijke ouders. De voorouders van de bulldog en de lokale rattenvangers lijken meer op de Adam & Eva van de Franse buldogfamilie. In het jaar 2014 was de Franse bulldog de vierde meest populaire hond die in het Verenigd Koninkrijk werd geregistreerd. Terwijl de Franse bulldog op de zesde plaats stond in de Verenigde Staten van Amerika omdat hij populair was bij adoptie. 

Populariteit

De populariteit van de Franse bulldog groeide door naar het oosten van de wereld. En daarna door om de derde plaats in Australië te behalen tussen andere populaire hondenrassen. Natuurlijk groeide de verkoop van de Franse bulldog vanwege zijn populariteit met een enorme marge. Iedereen geeft de voorkeur aan dit kleine huisdier boven iets anders. Hierdoor steeg de prijs. Nou, dit is waar de economie in werking ging. De stijgende vraag naar een grondstof leidde tot de prijs ervan. Klanten over de hele wereld zijn begonnen om meer te investeren in Franse bulldogs dan in enig ander ras. 

Dus wat kost een Franse bulldog?

Nieuwe eigenaren die een Frenchie willen bezitten, hebben een gemeenschappelijke vraag, hoeveel kost een Franse bulldog? We hebben de details verzameld die je moet weten over Franse bulldogs die je kunt kopen. Ik raad je aan om verder te lezen om meer te weten te komen over de prijs van de Franse bulldog.Er zijn verschillende omstandigheden waaronder de prijs van de Franse bulldog verandert. Het hangt af van waar ze vandaan komen en in welke toestand of staat ze leven.

Een Franse bulldog adopteren bij een gerenommeerde reddingsorganisatie:

Elk jaar worden meerdere honden in de steek gelaten en hebben ze een nieuw thuis nodig. Deze dakloze honden worden gered door ‘Reddingsorganisaties’, die ze naar de redding huizen brengen en voor ze zorgen. Deze honden worden dan goed gevoerd om ze een normaal leven te geven. Vervolgens worden ze via verschillende media geadverteerd en verkocht aan geschikte eigenaren. De informatie en details van deze nieuwe eigenaars worden kruislings gecontroleerd en verkocht. De prijs van de Franse bulldogs varieert van 250 tot 750 euro tot maar liefst 8000 euro!

Ik heb al eerder vermeld dat de prijzen afhankelijk zijn van de staat van de te adopteren hond. De reden waarom de prijzen er misschien een beetje breed uitzien, is vanwege de staat waarin ze zich bevinden in het reddingshuis. Deze geredde dieren krijgen medische zorg en sterilisatie. Het beste van de reddings huizen is dat ze geen harteloze fokkers zijn die het bestaan ​​van een hond vernederen omwille van het verdienen van veel geld. Deze dieren worden verzorgd en behandeld als ongevaarlijke baby’s.

Prijsklasse: € 250 – € 1000

De gewone kleur Frenchie kopen of adopteren:

Hondenbezitters kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn als het gaat om het kiezen van hun nieuwe hond. Ze letten op de kleur vacht van de hond die ze gaan adopteren of kopen. Frenchies zijn er in verschillende kleuren, daarom is het geen verrassing om hun vacht goed in de gaten te houden. Wat er gebeurt, is dat, om meer geld te verdienen, het gewone ras Franse bulldog op de markt wordt gebracht als een zeldzaam ras. Op deze manier verkopen handelaren een gewoon ras voor de prijs van een zeldzaam ras van de Franse bulldog. Daarom is het inspecteren van de harige vacht een natuurlijk fenomeen. Anders kan elke koper die minder kennis heeft over deze honden gemakkelijk worden bedrogen voor geld.

Prijsklasse: € 1000 – € 2000

Het zeldzame ras of de gekleurde Frenchie kopen

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan zeldzame rassen boven de gewone rassen. Over het algemeen is het gewone ras van de Franse bulldog crème of beige van kleur. Terwijl het zeldzame ras van Franse bulldogs zwart, grijs en soms een mix is. Ze zien er schattig uit met hun glanzende jassen en het hangende gezicht. De zeldzaamste van het ras onder de Franse bulldogs is lila of lichtpaars van kleur. Je kunt ernaar kijken en het de basis grijze kleur vinden. Als je goed kijkt, komen zeldzame rassen ook in lila. Ze zijn niet alleen duur, maar komen ook vrij weinig voor.Niet iedereen heeft het geluk om een ​​Frenchie in de lila tint te kunnen bezitten. Het is daarom geen verrassing dat deze zeldzame rassen voor een flink bedrag worden verkocht. Als je echter een eerlijke en gereputeerde verkoper treft, zullen ze je niet voor de gek houden. Helaas zijn er tal van sluwe fokkers, die ze tegen hoge prijzen verkopen.

Prijsklasse: €2000 – €8000

Zware keuze

Franse bulldogs of Frenchies zijn ongetwijfeld schattig. Daarnaast zijn ze ook een kwetsbaar dier. Ze hebben kunstmatige inseminatie nodig en fokkers moeten voorzichtig zijn met de pasgeboren pups. Met hun hangende gezicht met de uitdrukking van een oude man is de Frenchie ongetwijfeld een favoriet onder hondenliefhebbers. Houd er rekening mee dat het adopteren of kopen van een Frenchie of een willekeurig dier een zware keuze is. Koop alleen een dier als je in staat bent om voor ze te zorgen en aan al hun behoeften te voldoen. Hun behoeften variëren van emotionele, fysieke tot medische behoeften.

Nawoord

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel wat wijzer bent geworden wat betreft de prijzen van een Franse bulldog.Houdt er rekening mee dat de prijzen in dit artikel natuurlijk een richtlijn zijn en dat deze in de praktijk sterk af kunnen wijken.Ten slotte hoop ik dat de prijzen van een Frenchie je niet hebben afgeschrikt er een in je leven te nemen.Een Franse bulldog nemen is namelijk een ontzettend goed aanvulling op je leven!Heb je overigens zelf een Franse bulldog en wil je hier meer over delen? Laat dit dan achter hieronder in de reacties!

Speciaal voor Franse Bulldog eigenaren

Franse Bulldogs hebben een speciale handleiding nodig omdat elk hondenras anders is. Het “Franse Bulldog Handboek” is een boek dat alles bevat wat je moet weten om je Franse Bulldog op te voeden tot een gezonde en gehoorzame hond.

De auteur van het handboek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van Franse Bulldogs en deelt alle informatie en tips in het boek. Als je het boek via onderstaande speciale kortingscode koopt, krijg je het volledige pakket voor een verminderde prijs van €37,-, inclusief bonussen in plaats van de normale prijs van €96,75 .

(laden van de pagina kan ivm de kortingscode soms even duren)

Lees hier of een Franse Bulldog wat voor jou is

Lees hier hoe je een Franse Bulldog kiest bij een fokker

Lees hier meer over het temperament en de persoonlijkheid van een Franse Bulldog

Plaats een reactie