Zijn Beagles goede familiehonden?

Het toevoegen van een hond aan jew gezin is beslist reden tot overleg. Over het algemeen zijn Beagles geweldige gezinshonden en ze zijn geweldig met grote groepen mensen. Maar om een ​​beagle te krijgen die zich goed gedraagt, moet je veel tijd en moeite steken in het trainen van je pup. Dit artikel behandelt de behoeften en persoonlijkheid van een Beagle, zodat je kunt bepalen of een Beagle geschikt is voor jou en jouw gezin.

Temperament

Beagles zijn ongelooflijk nieuwsgierige en lieve honden. Ze kunnen geweldige gezinshonden maken omdat ze goed met kinderen kunnen omgaan en erg speels zijn. Maar vanwege hun speelsheid hebben Beagles veel aandacht en beweging nodig.

Zijn beagles goede gezinshonden

Gewoonlijk is een huis vol mensen en constante spelgenoten precies wat Beagles nodig hebben. Dit hondenras is nieuwsgierig, liefdevol en vriendelijk. Het zijn blije honden en zijn erg loyaal.

Lawaai

Beagles hebben diepe, luidruchtige stemmen en dienen goed als waakhonden. Ze zullen je gezin en je huis bekijken en je waarschuwen als er verdachte geluiden of mensen in je buurt komen. Als je echter denkt dat dit geluid niet goed zou werken met je gezin, bijvoorbeeld als je een pasgeboren baby heeft en aan hun slaapschema’s werkt, kan het hebben van een Beagle een uitdaging zijn. Wanneer je het huis verlaat, kunnen Beagles last hebben van verlatingsangst bij honden omdat het roedeldieren zijn. Dit kan ervoor zorgen dat ze onophoudelijk blaffen, door het huis rennen en dingen verscheuren. Als je in een appartement woont of in de buurt van buren woont, is het hebben van een blaffende Beagle misschien niet de beste keuze.

Opleiding

Beagles zijn onafhankelijke denkers, en als ze goed zijn opgeleid om hun eigenaar te gehoorzamen, zullen ze goed luisteren. Bovendien kunnen Beagles worden zindelijk gemaakt na een beetje goede hondentraining. Zodra een Beagle een persoon als zijn alfahond en meester ziet, zullen ze er behoorlijk gehoorzaam aan zijn. Een Beagle zal de kinderen in het gezin zien als medepakkers en zal hen ook beschermen. Beagles zijn ontstaan ​​als werkhonden om op konijn en haas te jagen. Daarom houden ze ervan om een ​​taak te hebben en te werken. Door ze te betrekken bij korte oefeningen om te leren, zal Beagles plezier hebben tijdens het trainen. Beagles hebben echter een consistente training nodig, dus zorg ervoor dat iedereen in je huishouden dezelfde commando’s gebruikt en hetzelfde gedrag beloont.

Oefening

Onthoud dat een Beagle een “neus met vier poten” is en dat je pup het heerlijk zal vinden om alles te ruiken. Dit betekent dat hij veel verschillende geursporen zal volgen. Beagles hebben elke dag tijd buiten nodig om gelukkig te zijn. Beagles hebben ook een behoorlijke hoeveelheid beweging nodig om kalm te blijven. Ze vereisen dagelijkse wandelingen, dus houdt daar zeker rekening mee als je overweegt om een ​​Beagle aan je huis toe te voegen. Bovendien, aangezien Beagles graag geuren volgen, kunnen ze de neiging hebben om weg te rennen. Om deze reden kan het voor jou belangrijk zijn om een ​​omheinde achtertuin te hebben om je hond te beschermen.

Socialisatie

Zoals bij elke hond, is het omgaan met andere honden en mensen de sleutel. Beagles moeten vanaf jonge leeftijd worden gesocialiseerd om volledig samen te werken met kinderen en gezinnen. Beagles zijn erg vriendelijke honden met een verlangen om te behagen en aanhankelijk te zijn. Ze zijn ook erg energiek van aard en het kan voor beide betrokken partijen lonend zijn om ze bij de kinderen te hebben. Beagles houden ook van spelletjes, zoals ballen halen en verstoppen.

Uiterlijke verzorging

Beagles hebben korte jassen en zijn matige shedders. Het is noodzakelijk om de vacht van je hond minstens één keer per week uit te borstelen om zijn verharing onder controle te houden. Tijdens de lente wanneer Beagles hun winterjassen uitdoen, kan het nodig zijn om tot 3 keer per week te borstelen. Beagles hebben geen regelmatige bezoeken aan de trimmers nodig en zijn relatief onderhoudsarm voor het trimmen van honden. Je mag echter verwachten dat je wat hondenhaar in je huis en op je kleding hebt. Over het algemeen zijn Beagles uitstekende gezinshonden als ze op de juiste manier worden getraind en gesocialiseerd. Het is belangrijk om te onthouden dat het trainingsproces tijd kost en niet van de ene op de andere dag plaatsvindt. Als je erover denkt om een hond aan je gezin toe te voegen, is een Beagle misschien de perfecte keuze voor jullie.

Speciaal voor Beagle-eigenaren

Als je je Beagle goed wilt opvoeden zodat hij gezond en gehoorzaam is, dan is het belangrijk om te begrijpen dat elk hondenras verschillende behoeften heeft. Het “BeagleHandboek” is een uitgebreide gids die alle informatie bevat die je nodig hebt om je Chihuahua goed op te voeden. De auteur van het boek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van honden, vooral Beagles. Je kunt het boek met een speciale korting kopen, waardoor je het volledige pakket inclusief bonussen kunt krijgen voor slechts €37,- in plaats van de normale prijs van €96,75.

(laden van de pagina kan ivm de kortingscode soms even duren)

Plaats een reactie