Waarom zijn Franse Bulldogs zo populair?

Je ziet ze in cafés en parken, op tv en social media, overal zie je het ras van Franse Bulldogs. Ze zijn letterlijk overal. Ze slapen in comfortabele houdingen en zijn een verplichte aanwezigheid op de meest indrukwekkende festivals in omstreken. Ze zijn buitengewoon beroemd en trendy.

Een ras van Franse bulldog kan worden gedefinieerd als de kleine, gespierde en sterke hond met een korte, dunne vacht. Het verfrommelde gezicht en de vleermuisoren vullen de bizarre Franse bulldog outfit aan. Na het zien van deze populariteit komt de vraag: “Waarom is de Franse Bulldog zo populair?”

6 Redenen voor de populariteit van het Franse bulldog ras:

Klein formaat

Allereerst is het meest positieve kenmerk van de Franse Bulldogs het kleinere formaat dat vandaag de dag essentieel is om naar te kijken. Het is de gunstige hond voor de inwoners van de stad. Door hun kleinere formaat zijn ze erg vriendelijk en behandelbaar en reageren ze op de kenmerken van een “goede hond”.

Ze zijn erg klein en kunnen worden vervoerd in bussen, taxi’s en zelfs mee naar het werk. Ze zijn geschikt voor inwoners in de stad die in kleinere appartementen wonen. Bovendien willen mensen nog steeds dat hun puppy deel uitmaakt van een gezin met beperkte ruimte en een kleinere binnenplaats.

Minder ruimte, minder kosten

De kleinere woonruimtes zijn alleen geschikt voor kleine rassen. Een groter ras zal zich niet kunnen aanpassen aan krappe ruimtes en een kleinere tuin. Als mensen die in de stad wonen hun kinderen nodig hebben om het gevoel te hebben dat ze eigenaren en verzorgers zijn, dan is het kleinste ras hun beste keuze. In vergelijking met de grotere rassen zijn de kosten van het voeren en serveren van een Franse bulldog laag.

De liefhebbers van bull rassen

Of het nu goed is of niet, pitbulls zijn in sommige landen verboden. De Franse buldoggen zijn daarentegen niet alleen welkom, maar worden ook aanbeden in gebieden waar hun grotere neven en nichten zijn uitgesloten. Voor de mannelijke individuen is het Franse bulldog ras het beste. Het is een dominant ras en mannelijk genoeg om te voldoen aan de machospecialiteit.

Verzorging is een eitje

De verzorgingseisen van Franse buldoggen zijn minimaal. Bovendien hebben ze niet veel zorg nodig in vergelijking met andere honden. Het ras vereist weinig onderhoud en slechts af en toe een bad. De eigenaren van de Franse bulldog hebben nooit te maken met troep en dure persoonlijke verzorging. Bedek en verzorg gezond glanzend haar en reinig deze slechts één keer per week. Twee keer per maand nagelverzorging en regelmatige tandheelkundige zorg is wellicht de enige behandeling die nodig is voor deze Franse bulldogs. Als je in een gebied woont waar vlooien worden verspreid, moeten vlooienbehandelingen aan deze takenlijst worden toegevoegd.

Ideale persoonlijkheid

Misschien ligt de belangrijkste reden voor de groeiende populariteit van Franse bulldogs in het veelzijdige temperament. De Franse bulldog houdt van het gezinsleven en geniet van het drama en de drukte van het gezinsleven. Het is niet alleen mensvriendelijk, maar ook een zeer kindvriendelijke hond. Hij heeft een liefdevol en genereus karakter. Zelfs als ze op zeer jonge leeftijd met katten in aanraking komen, kunnen ze ook heel vriendelijk zijn tegen katten.

Reisgenoot

In vergelijking met de Franse Bulldogs en de Engelse Bulldogs heeft de Franse bulldog meer publieke aantrekkingskracht. De Engelse bulldog is zwaarder dan de Franse bulldog. Daarnaast is het minder ontvankelijk en is het moeilijk met de auto te rijden. Vliegen is ook veel gemakkelijker met een Franse bulldog. De Engelse Bulldogs zijn meestal beperkt tot hun huis, terwijl hun continentale tegenhanger klaar is en graag op zoek is naar nieuwe avonturen.

Aanbevelingen bij het kiezen van Franse bulldogs

Het is belangrijk om bij het zoeken naar een Franse bulldog om een ​​vriend te vinden, in plaats van je zorgen te maken over het volgen van de laatste trends.

Speciaal voor Franse Bulldog eigenaren

Franse Bulldogs hebben een speciale handleiding nodig omdat elk hondenras anders is. Het “Franse Bulldog Handboek” is een boek dat alles bevat wat je moet weten om je Franse Bulldog op te voeden tot een gezonde en gehoorzame hond.

De auteur van het handboek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van Franse Bulldogs en deelt alle informatie en tips in het boek. Als je het boek via een speciale kortingscode koopt, krijg je het volledige pakket voor een verminderde prijs van €37,-, inclusief bonussen in plaats van de normale prijs van €96,75 .

(laden van de pagina kan ivm de kortingscode soms even duren)

Plaats een reactie