Kun je je Franse Bulldog alleen thuislaten?

Meestal zijn we net zo gestresst als onze Franse bulldogs wanneer we ze met alleen thuis moeten laten. En waarom zouden we niet gestrest zijn? Naast die trieste puppy oogjes en het schuldgevoel dat we voelen dat we ze langer dan een paar uur met rust laten, is er altijd de vraag wanneer je weet thuis komt.

Geruïneerde tapijten, kapotte schoenen of bekraste deuren zijn een frustrerende realiteit voor veel hondeneigenaren. Dus, hoe helpt het je je frenchie om zich beter te voelen wanneer hij op zichzelf is aangewezen?Hoe graag we het ook willen, we kunnen onze dagen niet doorbrengen met onze kostbare haarballen. Van lange werktijden met lange reistijden, we laten onze huisdieren vaak met alleen, meer dan we zouden willen. Maar hoeveel is teveel?

Hoelang je Franse bulldog alleen laten

Idealiter mogen Franse bulldogs niet langer dan 4 uur alleen worden gelaten. Er is enige speelruimte zolang je hond over voldoende voer en water beschikt. En, indien nodig, een plek om naar de badkamer te gaan. Maar zelfs als aan hun primaire behoeften wordt voldaan, moet je je huisdier niet langer dan 8 uur per dag alleen achterlaten.

Telt slapen mee?

Maar hoe zit het dan met slapen? Telt dit mee in het laatste aantal uren alleen per dag? En kunnen honden ’s nachts alleen worden gelaten?Als je ’s nachts werkt of je huisdier niet op je slaapkamer wilt hebben, dan moet je hond’ s nachts alleen laten geen probleem zijn. Franse bulldogs zijn geen nachtdieren en slapen de hele nacht. Er zijn minder stimuli in hun omgeving en dus minder emoties.

Ze zullen deze tijd gebruiken voor een goede rust. De enige uitzonderingen zijn honden die lijden aan nachtelijke verlatingsangst. Dit is een aandoening die betekent dat je trouwe viervoeter in paniek raakt wanneer je de deur van zijn kamer voor hem dicht doet.Het is belangrijk om te onthouden dat Franse bulldogs roedeldieren zijn. Zelfs als je speelgoed, snoep en een veilige plek achterlaat, hebben ze hun mensen nodig om zich gelukkig en ontspannen te voelen.

Je Franse bulldog alleen thuislaten?

In de meeste gevallen kun je je Franse bulldog niet meenemen naar je werk. Het is waarschijnlijk ook zo dat je hem alleen thuis laat terwijl je naar je werk gaat. Zorg er in dit geval voor dat je over de juiste hulpartikelen beschikt.

Gebruik een bench

Zoek een hoogwaardige en ruime bench voor uw hond. Je kunt je Franse bulldog prima alleen in de bench laten als je niet thuis bent. De algemene regel is dat het maximaal 8 uur mag duren. Als je geen bench niet hebt tijdens je afwezigheid of de ruimte niet hebt om een bench te plaatsen, bescherm de Franse bulldogs dan tegen de ruimte waarin deze zich bevindt om ervoor te zorgen dat ze zichzelf geen pijn kunnen doen.Een huisdier camera kan je helpen met de situatie bij te houden, zelfs wanneer je op je werk bent. Je kunt je Franse bulldog in de gaten houden en met hen communiceren door je stem te gebruiken, zodat ze zich ontspannen.

Speciaal voor Franse Bulldog eigenaren

Franse Bulldogs hebben een speciale handleiding nodig omdat elk hondenras anders is. Het “Franse Bulldog Handboek” is een boek dat alles bevat wat je moet weten om je Franse Bulldog op te voeden tot een gezonde en gehoorzame hond.

De auteur van het handboek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van Franse Bulldogs en deelt alle informatie en tips in het boek. Als je het boek via een speciale kortingscode koopt, krijg je het volledige pakket voor een verminderde prijs van €37,-, inclusief bonussen in plaats van de normale prijs van €96,75 .

(laden van de pagina kan ivm de kortingscode soms even duren)

Plaats een reactie